POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
CURSURI


 

Copiii vor fi introduși în fundamentele cățărătului printr-o varietate de jocuri și activități distractive. Se va concentra atenția asupra introducerii copiilor in escalada, bouldering și construirii abilităților de rezolvare a problemelor. Cu instructori pozitivi și încurajatori, abilitățile copilului și stima de sine vor crește tot mai mult.

COPII


4 – 6 ani

Durata ședință: 1h
60 ron

210 ron

275 ron

  • Text Hover
COPII


7 – 15 ani

Durată ședință: 1h30
90 ron

280 ron

400 ron

Se spune adesea că singurul lucru care separă un începător de un expert este o stăpânire a fundamentelor. Indiferent de vârstă, dobândirea cunoștințelor fundamentale încă de la început este crucială pentru succesul pe termen lung. Aceast curs se concentrează asupra dezvoltării abilităților mentale și fizice esențiale progresului.

ADULȚI


 

Durata sedință: 2h
110 ron

450 ron

650 ron

780 ron

PROGRAMĂRI CURS

Specifică tipul de curs dorit și solicită un instructor

Prin trimiterea formularului de înregistrare confirmi că ai citit și ai înțeles informațiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal, și declari că ai împlinit vârsta de 18 ani.

INFO - Cursuri de escaladă si bouldering, cu instructor specializat.


Programul cursurilor variaza in functie de disponibilitatea instructorilor. Tariful include: - accesul în sală la zona de escaladă, bouldering și antrenament - un număr de ședințe asistate de instructor, în funcție de tipul de curs ales. - espadrile si ham. Echipamentul este pus la dispozitie doar în cadrul ședințelor asistate de instructor Cursul are o valabilitate de 30 de zile, de la data primei ședinte ! Ședințele neutilizate nu se reportează.