POSTS
21
March 2019
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
YOGA

INTRODUCERE ÎN HATHA YOGA - nivel 2

START CURS: 14 MARTIE

PROGRAM: Joi 20:00-21:30

LOCURI DISPONIBILE: 5
Ovidiu preda Hatha Yoga traditionala adaptata corpului si stilului de viata al omului modern care este diferit de corpul natural al celor care traiesc in culturi traditionale. Ovidiu Ponoran a inceput practica yoga in anul 2010, cu stilul Iyengar. Din anul 2014 studiaza Shadow Yoga cu Karen Watson (Islington Yoga, Londra). In anul 2018 s-a certificat ca instructor de yoga in Goa, India, urmand un curs Yoga Teacher Training (200 ore).
OVIDIU PONORAN
Instructor HATHA YOGA

CURS PENTRU ÎNCEPĂTORI - nivel 2

Durata: 9 săptămâni
14 Martie - 16 Mai 2019 
JOI: 20.00 - 21:30
TARIF: 180 ron
 130 ron (doar pentru abonații sălii)
Introducere în Hatha Yoga?

Cursul 'Introducere în Hatha Yoga - nivelul 2' se adresează începătorilor care au participat la cursul 'Introducere în Hatha Yoga - curs pentru începători' cu Ovidiu Ponoran sau celor care au descoperit yoga sub îndrumarea unui alt profesor. Pe durata a noua săptămâni, veți învăța o secvență completă de yoga care incorporează salutul soarelui, salutul lunii și alte vinyasas și asanas efectuate în picioare, într-un singur picior și la sol. Secvența este dinamică, curgătoare, meditativă. Accentul este pus pe dezvoltarea echilibrului, forței, flexibilității, relaxării și a sinergiei minte-corp-respirație. Fiecare postură este predată în mai multe stadii - de la varianta simplă/ușoară până la cea complexă/dificilă - permițându-vă să alegeți versiunea care este cea mai potrivită pentru voi. Până la finalul cursului vă veți însuși o practică completă de yoga cu o durată de 60-75 minute pe care o puteți practica regulat și acasă.

ÎNSCRIE-TE LA CURS

Mai sunt disponibile 5 locuri

Prin trimiterea si completarea acestui formular va dati acordul explicit pentru folosirea datelor cu caracter personal in vederea contactarii dumneavoastra de catre un reprezentant SKAI Urban Crag.