POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
YOGA

HATHA YOGA - primii pași

START CURS: 1 OCTOMBRIE

PROGRAM: Marți 20:00-21:30

LOCURI DISPONIBILE: 6
Ovidiu preda Hatha Yoga traditionala adaptata corpului si stilului de viata al omului modern care este diferit de corpul natural al celor care traiesc in culturi traditionale. Ovidiu Ponoran a inceput practica yoga in anul 2010, cu stilul Iyengar. Din anul 2014 studiaza Shadow Yoga cu Karen Watson (Islington Yoga, Londra). In anul 2018 s-a certificat ca instructor de yoga in Goa, India, urmand un curs Yoga Teacher Training (200 ore).
OVIDIU PONORAN
Instructor HATHA YOGA

HATHA YOGA - primii pași

Durata: 6 săptămâni
1 Octombrie - 12 Noiembrie
MARȚI: 20.00 - 21:50
TARIF: 150 ron
 110 ron (doar pentru abonații sălii)
Dacă yoga nu îmbunătățește restul vieții tale, ce rost are să-ți dedici timp și energie practicând-o?

Sănătatea, starea ta de bine, calitatea relațiilor tale și contribuția pe care o aduci în jurul tău sunt mult mai importante decât să-ți poți ține piciorul după cap. Cursul 'Hatha Yoga - Primii Pași' oferă o introducere în yoga înțeleasă ca știință și artă a transformării. Vei învăța să-ți dezvolți sinergia dintre minte, corp și respirație. Vei învăța cum să aplici ceea ce practici pe salteluță în viața ta de zi cu zi.

ÎNSCRIE-TE LA CURS

Mai sunt disponibile 5 locuri

Prin trimiterea formularului de înregistrare confirmi că ai citit și ai înțeles informațiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal, și declari că ai împlinit vârsta de 18 ani.