POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
YOGA

HATHA YOGA - primii pași

START CURS: în asteptare

PROGRAM: în așteptare

LOCURI DISPONIBILE: 6
Ovidiu preda Hatha Yoga traditionala adaptata corpului si stilului de viata al omului modern care este diferit de corpul natural al celor care traiesc in culturi traditionale. Ovidiu Ponoran a inceput practica yoga in anul 2010, cu stilul Iyengar. Din anul 2014 studiaza Shadow Yoga cu Karen Watson (Islington Yoga, Londra). In anul 2018 s-a certificat ca instructor de yoga in Goa, India, urmand un curs Yoga Teacher Training (200 ore).
OVIDIU PONORAN
Instructor HATHA YOGA
Yoga poate să îți îmbunătățească viața!

Sănătatea, starea ta de bine, calitatea relațiilor tale și contribuția pe care o aduci în jurul tău sunt mult mai importante decât să-ți poți ține piciorul după cap. Cursul 'Hatha Yoga - Primii Pași' oferă o introducere în yoga înțeleasă ca știință și artă a transformării. Vei învăța să-ți dezvolți sinergia dintre minte, corp și respirație. Vei învăța cum să aplici ceea ce practici pe salteluță în viața ta de zi cu zi.

SOLICITĂ INFORMAȚII DESPRE URMĂTOARUL CURS PROGRAMAT

Prin trimiterea formularului de înregistrare confirmi că ai citit și ai înțeles informațiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal, și declari că ai împlinit vârsta de 18 ani.