POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
YOGA

INTRODUCERE ÎN HATHA YOGA

START CURS: 31 IANUARIE

PROGRAM: Joi 20:00-21:15

LOCURI DISPONIBILE: 6
Ovidiu preda Hatha Yoga traditionala adaptata corpului si stilului de viata al omului modern care este diferit de corpul natural al celor care traiesc in culturi traditionale. Ovidiu Ponoran a inceput practica yoga in anul 2010, cu stilul Iyengar. Din anul 2014 studiaza Shadow Yoga cu Karen Watson (Islington Yoga, Londra). In anul 2018 s-a certificat ca instructor de yoga in Goa, India, urmand un curs Yoga Teacher Training (200 ore).
OVIDIU PONORAN
Instructor HATHA YOGA

CURS PENTRU ÎNCEPĂTORI - 5 săptămâni

31. ianuarie - 28. februarie. 2019 
JOI: 20.00 - 21:15
TARIF:
110 ron
 75 ron*
*(doar pentru abonații sălii)
Introducere în Hatha Yoga?

Vrei sa practici Yoga dar nu stii de unde sa incepi? Vrei sa afli mai multe despre aceasta arta si stiinta straveche a transformarii? Doresti sa ai mai multa energie, concentrare si relaxare pentru a naviga cu gratie si hotarare prin viata de zi cu zi? Cursul 'Introducere in Hatha Yoga' este pentru tine! Sub indrumarea atenta a lui Ovidiu Ponoran, vei construi o fundatie solida pentru practica Yoga alaturi de alti cursanti incepatori. Prin intermediul exercițiilor dinamice (vinyasa), a posturilor statice (asanas) si a respiratiei naturale, vei dezvolta treptat sinergia dintre minte, corp si respiratie. Mintea va fi mai linistita si in acelasi timp alerta. Forta, flexibilitatea, echilibrul si abilitatea de a te relaxa vor creste, functionarea sistemelor cardiovascular, respirator, nervos si digestiv se va imbunatati.

ÎNSCRIE-TE LA CURS

Mai sunt disponibile 6 locuri

Prin trimiterea si completarea acestui formular va dati acordul explicit pentru folosirea datelor cu caracter personal in vederea contactarii dumneavoastra de catre un reprezentant SKAI Urban Crag.